Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

Vár a kifutó! – Ahol mindannyian egyek vagyunk

Screen Shot 2018-09-04 at 13.31.29

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel 2018. augusztus 31-én – a családok évében – immáron második alkalommal került megrendezésre a Hilton Budapest szálloda és az Ability Fashion közös eseménye, a Vár a kifutó! – II. Felvonás divatbemutatója egy vidám, családias hangulatú, zenés, táncos gálaest keretében.

Szlovák Dorina és Buday Gergely 2012. április 12-én alapította meg az Ability Fashion Team-et, melynek küldetése, hogy a megváltozott életet élő lányok és fiúk betekintést nyerhessenek a  fotózás, a szépség és a divat világába. A budavári Hilton Budapest szállodával együtt 2017-ben az integráció és az esélyegyenlőség jegyében indultunk útnak azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindenkit Vár A Kifutó!, hisz itt a Földön mindannyian egyek vagyunk! 2017. július 7-én a kifutóra lépő modellek bebizonyították, hogy az igazi szépséget nem befolyásolja, hogy valaki éppen hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy egyéb segédeszközzel éli mozgalmas életét a mindennapok során. A Vár a kifutó! – II. Felvonás meg-, és bemutatja, hogy a testi, szervi és érzékszervi állapottól függetlenül mindenkinek ott a helye a kifutón! A napi kihívásokkal / akadályokkal együtt élő lányok és fiúk különlegesek, színesek, csinosak, és szépek. Erősítsük azt, ami pozitív és előnyös.

Hűen a szállodalánc alapítója, Conrad Hilton álmához, a budavári Hilton Budapest szálloda évről-évre a Hilton iránymutatásai alapján dolgozza ki éves jótékonysági programját, előtérbe helyezve az időszerű, komoly problémákat érintő ügyeket.  A tavalyi év nagysikerű Vár a Kifutó! – I. Felvonás rendezvénye után, az idei programterv összeállításában is hangsúlyos szerepet kapott a társadalmi esélyegyenlőség fontosságára való felhívás. Így nem volt kérdés számukra, hogy az idén is támogatóként a kezdeményezés mögé állnak. A Vár a kifutó! – II. Felvonás alkalmából idén 9 + 1 Ability Fashion modell vonult végig a kifutón. Lélekben velünk volt a 2015-ben elhunyt Szlovák Dorina, aki az Ability Fashion Édesanyja. A Vár a kifutó! történetében először vonult kifutóra Ábrahám Eszter, Koselák Renáta, Szakolczi Gabriella és Szép Veronika. A tavalyi modellek közül újra velünk tartott Bolbás Andrea, Lengyel Zsófia, Nádasdi-Fischer Annamária, Pék Daniella és Tóth TímeaAz esemény fővédnöke Őexc. Wening Esthyprobo az Indonéziai Köztársaság Magyarországi Nagykövete, aki Szilvágyi Gergő oldalán modellkísérőként kifutóra lépett. A gálaest műsorvezetője Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt. Az gálaest sztárfellépője Fábián Éva és Mujahid Zoltán. További fellépők: Dé Patrícia és Santiago Maciel, MikiNiki és a Csinibabák, Müller Péter Sziámi, Nagy Krisztián Attila, ParaDance Company, Proksa Zoltán.

Elfogadta a Vár a kifutó! – II. Felvonásra való meghívást Kósa Erika – az ország legbefolyásosabb üzletasszonya, az érzelmi intelligencia nagykövete -, a Kósa Erika Akadémia alapítója, aki a gálaest folyamán, mint modellkísérő kifutóra lépett Karvai Sándor, vak motoros Guinness és magyar rekorder oldalán. Modellkísérők voltak továbbá Árvai Zoltán szállodaigazgató, Buday Gergely, Farkas Bertalan, Fülöp Attila paralimpikon, Maricki Richárd paralimpikon, Mujahid Zoltán, Müller Péter Sziámi, Pintér Máté (Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának kisfia), Proksa Zoltán, Santiago Maciel, Schmuck Andor, Sütő Enikő, Szabó László (Magyar Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke) ill. Tóth Tamás(paralimpiai bajnok, paralimpiai ezüst-és bronzérmes, Európa-bajnok úszó). Nincs vár királynők és udvarhölgyek nélkül. Ez alkalomból Széles Emília, a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépségverseny versenyigazgató felkonferálásával kifutóra lépett Fehérvári Dóra és Steiger Nikoletta szépségkirálynők, valamint Szick Petra Dóra udvarhölgy és Zolyomi Ingrid Xénia döntős. A kifutóra lépő modellek ruháit Anni Pastor Divatszalon, ékszereit pedig a  Magyar Aranykereskedő Zrt. Vígékszer ékszerüzlete biztosítja. A teltházas esemény végén Buday Gergely, az Ability Fashion Team vezetője és Árvai Zoltán, szállodaigazgató az eseményt jelképező, megtestesítő kulccsal, amely kaput nyit a szívhez, lélekhez bezárták Vár a kifutó! – II. Felvonást, annak reményében, hogy jövőre itt, a budavári luxusszállodában újra megnyithassák azt.

Az Ability Fashion hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/abilityfashion

A Vár a kifutó! hivatalos Facebook oldala: https://https://www.facebook.com/varakifuto

ŐKET REJTEGETI A VILÁG?! …

Tekintse meg Tamás Anita – ANSNITT videóját a Vár a kifutó! – II. Felvonásról.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..