Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Varázslat költözik a Dürer Kertbe!

21616430_1744842835548723_6835792198779300921_n

Ébredj egy olyan világban, ahol a zene egybe forr a testeddel és a lelkeddel. Engedd, hogy a dallamok és a fények lüktetése új életre keltsen. Járd meg velünk a teljes katarzist és hagyd, hogy fellobbanjon benned a sötét éjszakában legfelszabadultabb, legszínesebb, partiós éned.

A Budhapest4Trance (PsyBaBa Records) 16 éve  indította útjára fergeteges parti sorozatát, mely 2001-ben olyan nagyszerű bulival robbant be a köztudatba, hogy azóta is emlegetik a zenei műfaj kedvelői és az életstílus követői. Nem csak a feeling miatt olyan különleges az akkori parti, hanem azért is mert a szervezők történelmet írtak vele, ugyanis a Dimitri Nakov nevével fémjelzett buli volt az első olyan a hazai psytrance partik történetében, ahol a magyar dj-k mellett egy külföldi sztárlemezlovas headliner várta a tomboló tömeget extatikus szettekkel.

A Forever Psychedelic a kezdeti sikerek után legendás rendezvény sorozattá vált, melyet azóta több generáció őriz emlékként a szívében vagy él át újra meg újra minden buli alkalmával. A Dimtri Nakov-val történő debüt óta olyan nagy nevek pörgették a korongokat és a közönséget is, mint például a francia Manitu, Neoromotor, Miraculix, Talamasca, Hux Flux, Nomad, Penta vagy Shane Goby.

A 2017-es esemény a PsyBaBa Records az Y-Production és a goa.hu szrevezésében, az összefogás jegyében kerül megrendezésre, mely így nem csak a partizás élményét adja a közönségnek, hanem komoly értékeket is. Szüless újjá velünk ebben az életteli, színes csodavilágban és hagyd, hogy feltámadjon a lelked egy földöntúli élmény során.

A rendezvény részleteiért és a parti line-up megtekintéséhez kattints a buli Facebook eseményére vagy a képre.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..