IMG_2461_Fotor

Hűvösvölgyben tér és kávézó nyílt a nyugodt kávézás szerelmeseinek. Sokak számára furcsán hangozhat a kávé és a nyugalom említése egy napon – hiszen valljuk be, a jó fekete mindennapjaink szerves részét képezi, mint élénkítő. Az sem mindegy viszont, hogy a napindítót miként fogyasztjuk el: márpedig a Varga’s Caféban minden a kávézás szeánsza körül forog. A hangsúly a nyugodt, komfortos, ráérős időtöltésen van. Semmi sietség, hölgyeim és uraim!

A jó pár féle, saját pörkölésű, frissen őrölt arabicából és robustából lefőtt gőzőlgő nedűt kényelmes fotelszékekben, egy újság vagy könyv és helyben sütött, adalékanyagmentes  croissant, csigák vagy 12 és 15 óra között tépett húsos grill szendvicsek mellett kortyolhatjuk el, stílusos környezetben. A nyári melegben egy délutáni, hűs, házi limonádéra vagy jegeskávéra is érdemes betérni, melyből nagyon ajánljuk az ír krém ízesítést. Mert nem mindegy, hogyan kávézol; ráérsz utána rohanni, akár a Varga’s Caféban megvásárolt kávéddal együtt!

Cím: Hidegkúti út 4., Budapest, II. kerület
Nyitva tartás: Hétfő ZÁRVA, Kedd-Csütörtök 7:30-20:00, Péntek-Szombat 7:30-21:00, Vasárnap 9:00-18:00
Elérhetőség: +36 1 396 7224
info@vargascafe.eu
Facebook
Instagram

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .