FLYERZ REVIEW

Vasovski Symphonic – az elektronikus zenei hangzás találkozása a klasszikus zenével.

Vasovski Symphonic SportarénaVasovski Symphonic Sportaréna

A crossover műfaj legizgalmasabb párosítása, ahol az elektronikus zenei stílusok a klasszikus hangzással találkoznak.

MAGYARORSZÁGI PREMIER! Vadonatúj szuperprodukció mutatkozik be VASOVSKI SYMPHONIC néven, amely nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is egyedi és jellegzetes.

Főszereplője és névadója, Mr. Vasovski, egy közel másfél órás DJ szettel készül, melyet végig a Magyar Virtuózok Zenekar kísér. A teljes szimfonikus zenekarra hangszerelt zenei átiratok Werner Gábor hangszerelő, karmester közreműködésével valósulnak meg. Mr. Vasovski – akit Budapest top klubjaiból ismerhet – sajátjai mellett közkedvelt slágereket is felcsendít majd az este folyamán. A világsikerek mellett hallhatja Magyarország legnépszerűbb előadóinak új dalait is, amelyek külön erre az alkalomra készülnek.

SZTÁRVENDÉGEK: RADICS GIGI, TOLVAI RENI, JÁRAI MÁRK, MEZŐ MISI, MAJKA ÉS CURTIS

fotó: vasovskisymphonic.com
fotó: vasovskisymphonic.com

„Megtisztelő számomra, hogy részese lehetek egy ilyen nagyszabású produkciónak.” – Radics Gigi

„Már nagyon várom a koncertet, ugyanis nincs annál csodálatosabb, mint mikor ennyi ember együtt zenél. Felemelő érzés, hogy egy szimfonikus zenekar szólal meg mögötted.” – Tolvai Reni

„A Vasovski Symphonic az év zárásaként egy megismételhetetlen esemény lesz, amiről sokat fogunk még beszélni.” – Járai Márk

fotó: vasovskisymphonic.com
fotó: vasovskisymphonic.com

Az est közreműködői között találjuk még: Baricz Gergő – ének és gitár, Kollányi Zsuzsa – vokál, Nádor Dávid – vokál, Harót Balázs – vokál, Eliza Bliss – elektromos mélyhegedű, Herold Péter – szaxofon, Koós-Hutás Áron – jazz trombita, Németh Zsolt (Ritmo) – gitár , Basslime – beatbox

EGYEDÜLÁLLÓ ÉS KIHAGYHATATLAN! A páratlan zenei hangzás mellett a koncert látványvilága is ötvözi a stílusokat. Elsőre egy nagy koncertterem klasszikus vonalait pillanthatja meg, ugyanakkor a modern fénytechnikai és vizuális eszközöknek köszönhetően egy éjszakai klub hangulatát is átélheti.

Vasovski Symphonic Sportaréna
Vasovski Symphonic Sportaréna

„Nem titkolt célunk, hogy a sikeres budapesti bemutatkozás után Európa koncerttermeibe is elvigyük ezt a szuperprodukciót.” – tette hozzá Szenthelyi Miklós, a szervező Magyar Virtuózok Művészeti Nonprofit Kft. képviseletében.

Kövesse a Vasovski Symphonic Youtube csatornáját és tekintse meg a legfrissebb videókat, interjúkat!

 

Esemény:  Vasovski Symphonic Premier 2015. december 21-én 20:00 órától, a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek kaphatók a concertbudapest.com oldalán, valamint az ismert jegyirodákban.

A koncertről további információ: www.vasovskisymphonic.com

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .