Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

Vége a fesztiválszezonnak. De akad egy kiskapu…

girls_at_festivals_raqlap

Vége a fesztiválszezonnak, ezzel együtt búcsút mondtunk a nyárnak, a gasztro rendezvényeknek, a szabadságnak, a sörözésnek-borozásnak, a héderezésnek, lazulásnak. Na azt már nem!

Kell lennie egy helynek a városban, ahol megtalálhatjuk majdnem minden elemét ennek az egész nyári varázslatnak és bár nem költözhetünk keltetőbe (csakis a meleg miatt mondom), azért a street food-ot meg a hédert csak megkaphatjuk valahol.

Nyilván igazam van, amikor azt mondom, a 21. században csak gondolsz valamire és mire kimondod, hogy de jó lenne ez meg az (jelen esetben egy kis darabka a fesztiválokból), és akkor kiderül, hogy igazából már van is, csak te nem tudtál róla eddig.

raqlap-gastro-and-street-bar

Na, ilyen a Raqlap is, ahol Budapest legkisebb fesztiválja zajlik, menő nyárérzettel, de persze már kell a hosszú ujjú esténként, hogy ne zúzmarásodjunk oda a kézműves sörünkhöz. Szerencsére instant meleget adhat egy frissen, a sütőből éppen kivett rétes az Édes Rétes Házikóból, vagy egy ropogósra sült kenyértölcsér szaftos kolbászkákkal tömve a Kolbice By Kobe-tól, esetleg kérhetünk még egy pálinkát a Tikkadt Szöcske Bárból belső pulcsi gyanánt és máris helyére lendül a világ rendje.

Szóval a Raqlap Gastro & Street Bar egy olyan hely a belvárosban, ahol egyszerre három street food-os különlegességeit is kóstolhatod, kérhetsz kézműves sört és magyar kólát, beszélgethetsz a barátokkal a csillagos ég alatt, eltölthetsz egy hangulatos estét a vintage égősor ölelésében és mindez annyira a nyárra fog emlékeztetni, hogy a könnyed is kicsordul majd. Vagy nem, de az már nem rajtuk múlott!

Kicsit buli, kicsit street food, kicsit fesztivál. Sok Raqlap. Gyere.

raqlap_kolbice_tikkadt_szocske_reteshaz_isweetRaqlap – Gastro & Street Bar

1071 Budapest, Holló utca 11.

Nyitva tartás
K-Cs: 16:00 – 0:00
P-Szo: 16:00 – 2:00
V: 13:00 – 20:00

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..