Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Végre megvan az indok, amiért megint bevállalod a Szigetet! Legalábbis a mínusz egyedik napot.

wallpaperscraftcom_Fotor

A Sziget évről évre népszerűbb fesztivál a közönség szemében – legalábbis ami a külföldieket illeti. Hogy a magyar fanokkal mi a helyzet? Az már egy picit összetettebb dolog: én például az elejétől fogva a Sziget lelkes rajongótáborát erősítettem, de az még nem ugyanaz a fesztivál volt. Kevés volt a külföldi, nem volt tömegnyomor, viszont az eszeveszetten jó hangulat híre hetedhét országig eljutott.

Az idő pedig múlik, csak múlik – és törvényszerű, hogy ezzel együtt minden folyamatosan változik. Nem akarok én keseregni – meg akinek nem tetszik, ne menjen, tökre igazatok van –, de ma már erősen megválogatom, hogy mire érdemes jegyet vennem a Sziget Fesztivál palettájáról. A heti bérlet nekem már nem játszik, de a napi jegy tekintetében még egy egynapos Sziget túrát is jól meggondolok.

Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy a Szigetre nem érdemes kimenni. Dehogynem! Sőt. A Sziget élmény. „Hihetetlen, de élmény” – ahogy Hugh Grant is mondja, a Sztárom a párom-ban. Most sem lesz ez másképp, hiszen az egész internet attól a bomba hírtől zeng, hogy megvan a Sziget mínusz egyedik napjának sztárfellépője.

Aki nem más, kedves Hölgyek és Urak, mint a fenomenális, fantasztikus, utánozhatatlan P!nk! Bizony, a háromszoros Grammy-díjas és kétszeres anya-díjas énekesnő, aki nem tűnt el az első sláger-gyanús lemeze után és nem dobta a háta mögé a tehetségét és karrierjét első gyermeke, Willow születésekor. Éppen ellenkezőleg: még a második csöppség születése ellenére is gőzerővel dolgozott (dolgozik) hetedik albumán, melynek „sneak peek”-je, az Alíz Tükörországban című Disney film dala: a Just like fire. Gondolom nem meglepő, hogy a szám sokáig listavezető volt a magyar rádiók hullámain.

P!nk töretlen lendületét bizonyítja a március 10-én megjelent, Siával közös klipje is, mely a Waterfall címet viseli és már túl van a négyszázezres megtekintésen is. Személy szerint én évek óta most gondolkodom el először azon, hogy újra kimerészkedek a Szigetre, hogy megnézhessem P!nk-et. Mert lehet velem vitatkozni, de nem érdemes. 🙂 Ő az az előadó, akinek a háta mögött nettó 100 %-os munka és energiabefektetés áll, és ennek meg is van a gyümölcsöző eredménye.

Szóval skacok, 2017. augusztus 9., Sziget, NAGY-SZÍN-PAD! NAGY-SZÍN-PAD! Énekeljük együtt a vadócból vagánnyá lett anyuka legjobb slágereit!

A P!nk koncert időpontja: 2017. augusztus 9., szerda

Helyszíne: Sziget Fesztivál (a 25. SZIGET!), Nagyszínpad

További információkat a Szigetről, a jegyekről és bérletekről, valamint az előadókról itt találtok.

Borítókép forrása: itt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..