GASZTRO

Végre Te is kézbe foghatod a Street Food TOP 25 – Magyarország legjobb street food bárjai, éttermei és food truck-jai című újságunkat

street-food-top-25

Büszkén jelentjük be, hogy végre megjelent a Street Food TOP 25 – Magyarország legjobb street food bárjai, éttermei és food truck-jai című kiadványunk, melyet a Magyar Fesztivál Gasztronómiai Egyesülettel közösen hoztunk életre.

Rengeteg munka áll emögött, kezdve azzal, hogy az oly’ sok fantasztikus hely közül az évek tapasztalata és szerkesztőségünk tagjainak ízlését egybevetve kiválogattuk a legjobb 25-öt, egészen odáig, hogy nyomdába küldtük az újságot. Most pedig már úton vannak a “gyermekek” Budapest különböző pontjai felé, hiszen azt szeretnénk, hogy minél többen foghassátok ti is kézbe az újságot és olvashassátok kedvetekre.

Örülünk annak, hogy egészen közelről, szinte már bennfentesként nézhetjük a street food társadalom fejlődését, hogy személyesen ismerhetjük a lelkesedéssel és kreativitással teli vállalkozókat, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva vezetik saját helyüket, megküzdve a mindennapos problémákkal, mégis a legjobbat hozva ki abból, amit letesznek az asztalra. Ezért is hívtuk életre, hagyományteremtő szándékkal a Street Food TOP 25-öt, és továbbra is mindent megteszünk, hogy a hazai street food-osokat maximálisan támogassuk, mérettől, és rajongószámtól függetlenül. Elhivatottságunk a gasztronómia ezen műfaja iránt töretlen, rendezvényeinken továbbra is street food-osokkal szeretnénk együtt dolgozni, az újság pedig továbbra is figyelni fogja, kivel mi történik, és erről hírt is fogunk adni.

Ízelítő az újságban olvasható tartalmakból:

További izgalmas cikkekért keresd az újságot Budapest forgalmas csomópontjain!

További cikkeink a témában:

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .