Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

White Angel reloaded- A fehér angyal újra fényt gyújt az éjszakában

White Angel

Ha azt írjuk, White Angel, szinte mindenkinek eszébe jut valamilyen szép emlék. Csak kevesen vannak olyanok, akik nem jártak legalább pár alkalommal a legendás szórakozóhelyen! Szóval… Van egy jó hírünk!

 

Ha kellően nosztalgikus hangulatban vagy már, akkor ideje, hogy közöljük: hamarosan újra lesz White Angel buli! Igaz, más helyszínen, de a szervezők azt ígérik, mindent megtesznek, hogy ez senkinek se jusson az eszébe.

 

✩ White Angel Reloaded ✩ Symbol Budapest [10.13.]

A FEHÉR ANGYAL újra fényt gyújt az éjszakában, hogy utat törjön a zene, a stílus és a modern eleganciának…✩ White Angel Reloaded ✩ Symbol Budapest [10.13.]► Légy részese egy új kezdetnek és szerezd be az UTOLSÓ KEDVEZMÉNYES JEGYEK egyikét, míg a készlet tart!https://oneticket.hu/white-angel-reloaded

Közzétette: White Angel – 2018. október 5., péntek

Az új bulikkal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy bár igyekeznek ezentúl mindig a trendeknek megfelelő DJ-ket hívni, elsősorban nem az a fő cél, hogy csak a fellépők miatt menjenek a vendégek. Sokkal inkább a White Angel feeling miatt. Azért, amit akkor érzett az ember, amikor belépett a legendás hely kapuján. És legalább ennyire fontos az is, hogy ezek bulik nem a tizenéveseknek szólnak, hanem az elegáns szórakozást kedvelőknek, vagyis inkább a 21 plusszosok fogják itt megtalálni, amit keresnek.

Most már ti is kíváncsiak vagytok, hogy hol kell keresni a megújult White Angelt, igaz? Mutatjuk:

Igen, a Symbol ad otthont a rendezvényeknek, vagyis a magas minőség garantált, valahogy így…

Ha szeretnétek részt venni egy igényes, minőségi buliban, egy elegáns helyen, elegáns, felnőtt közönséggel és a legújabb trend zenéivel, akkor szombaton Nektek is ott a helyetek a Symbolban!

Esemény:

https://www.facebook.com/events/457847634714589/

Aki pedig már most rákattant, annak egy kis ízelítő:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=mzPdvpXpdCA”]

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..