Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Vékony gamer laptop? Predator Triton 700

Predator_Triton_700-03

Mint az első új ultravékony Predator Triton  gaming notebook sorozat tagja, fontos a megjelenés: fekete tokozás, minimalista dizájnnal, egyenes kontúrokkal, szögletes elülső sarkokkal. Egy nagyobb üveg jellegű felület a billentyűzet alatt egyfajta ablakként jelenti a notebook hűtésrendszerét, beleértve az AeroBlade 3D ventilátortechnológiát és azt az öt hővezető csövet – ez így egyébként precíziós érintőpadként is funkcionál.

A bestiát egy sztenderd feszültségű, hetedik generációs Intel Core processzor mozgatja, nagyteljesítményű NVIDIA GeForce 10 szériájú grafikával, két NVMe PCIe SSD-vel (RAID 0 konfiguráció), és akár 32GB DDR4 2.4 GHz RAM is rendelkezésre áll.

Természetesen a Predator Triton 700 készen áll a VR élményre is. Emellett az eszköz dinamikius, kitűnő fényerejű megjelenítést garantál, 15.6 col képátlós FHD IPS kijelzővel, NVIDIA G-SYNC támogatással, így akár külső monitor csatlakoztatásán is gondolkodhatunk. A Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony technológiák utánozhatatlan hangélményt nyújtanak, a Skype for Business pedig garantálja a videóbeszélgetések és konferenciák tisztaságát, lagmentességét.

A notebook további erőteljes kiegészítő opcióihoz egyértelműen hozzátartozik a Killer DoubleShot Pro hálózatkezelés, valamint a Thunderbolt 3 kapcsolódás. Ezek akár 40 Gbps maximum sebességet is biztosíthatnak, illetve 4K videókimenet-támogatással is rendelkeznek. A Predator Triton 700 tartalmaz két USB 3.0 aljzatot (kikapcsolt módban USB töltési lehetőséggel), két darab HDMI 2.0 portot, egy Display portot és gigabites Ethernet portot is.

Természetesen egyetlen gamer notebook sem igazi mechanikus billentyűzet nélkül, mely felhőtlen gépelést, gyors, akkurátus válaszidőket jelent. A gombok RGB háttérfényt kaptak, és egymástól külön is programozhatók.

A PredatorSense szoftver segítségével a gamerek egyetlen felületen keresztül irányíthatják és szabhatják testre a gépet, beleértve a háttérvilágítást, hotkey kiosztást, ventilátor beállítást, és a teljes rendszermonitorozást.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..