FLYERZ REVIEW

Vészesen közeledő trance utazásra készülünk a német Jerome-val

Jerome Isma-ae ISOS cover

Jerome Isma-Ae november 16-án látogat az Akváriumba.

Az elmúlt 25 évben nagyjából bejárta a fél világot, 80 ország 300 városa után viszont most Budapest a cél, ahol nem csak először lép fel a Jee Productions kiadó vezetője és a trance szcéna alkotója, hanem rögtön legfrissebb albumának bemutatóját is magával hozza Jerome Isma-ae. 

A müncheni származású producer november 16-án a SOC Events invitálására érkezik végre Magyarországra, ahol a Tiesto féle In Search Of Sunrise mixalbum sorozat 15. epizódjának albumbemutatását is megteszi majd a hazai közönség legnagyobb örömére.

A Black Hole Recordings 20 éve tartó sorozata november 8-án élesedik a virtuális polcokon, mi pedig 1 héttel később már élőben hallhatjuk ezt, benne a legjobb trance dalokkal.

Jerome közben további saját nagyszerű zenéit is magával hozza, ami mellett még az a jó hír, hogy ez a november közepi szombat dupla albumbemutatót tartogat, amit valószínű még sosem látott/hallott a hazai közönség. 

Ugyanis az est másik főszereplője, Robert Nickson is magával hozza új albumának zenéit, ezzel garanciát vállalva arra, hogy ez lesz az eddigi talán legkülönlegesebb SOC Events trance éjszaka.

A találkozásra még kedvezményes jegyeket elcsíphetünk online, itt pedig Jerome Isma-ae zenéi közül hallgatunk meg párat!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .