John McGuinness

Mint oly sok állatvédő szervezetnél, a Szurkolók az állatkínzás ellen csoportnál is központi téma a finanszírozás. Az országos jelenléthez utazni kell, a mentett állatoknak orvosi, tartási költségeik vannak… és sorolhatnánk még tovább hosszasan. A minap nem várt helyről kapott támogatást a szervezet: a világhírű országúti motoros, John McGuinness ajánlotta fel a segítségét.

Erre a szépségre licitálhatnak a fanatikusok

Az Isle Man of TT-n 23 alkalommal győztes McGuinness egy Németországban élő magyar a szurkolón keresztül került kapcsolatba a csoporttal, és mélyen megérintette őt az ügy, amit a magyar állatvédők képviselnek. A pilóta egy általa használt bukósisakot ajánlott fel a jó cél érdekében, melyet természetesen kézjegyével is ellátott. Hogy egy motorsport rajongó számára ez milyen komoly értékkel bírhat, azt talán nem is kell ecsetelni, így a Szurkolók az állatkínzás ellen csoportosulás licitre bocsájtja a nem mindennapi ereklyét.

Az induló összeg 100.000 forint, a licitálni vágyók pedig a Szurkolók az állatkínzás Facebook oldalán tehetik meg a tétjeiket.

A szurkolók bíznak benne, hogy képesek lesznek felkelteni a benzingőzzel fertőzött, állatbarát emberek figyelmét, és sikerrel zárul az aukció!

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .