FLYERZ REVIEW

Virágkoktél – élet a betondzsungelben

internorm konyha

Nem csak belsőépítészeti remekmű, ez a jövő! – méltán állíthatjuk, hogy a Virágkoktél Design egy olyan újítást hozott az építészetben, amit csak a filmekben láttunk eddig. Egy öko Moss trend, mely lehet tartósított zuzmófal, növényfal vagy mohafal, melyet egyáltalán nem kell öntöznünk és persze garantáltan már az első percben beleszeretünk.

Tartósított zuzmó design

“A Virágkoktél közelebb hozza a természetet, az erdő hangulatát, nem számít, ha irodában ülsz vagy egy üzletben, de az sem, ha otthon vagy a négy fal között. Zöld falaink és növénydekorációink beltérben megfelelő páratartalmat biztosítva évekig virítanak” – kezdte Botos Anikó, a Virágkoktél Design Kft. ügyvezetője. Tízenkét éve foglalkozunk tartósított növényekkel és virágokkal, melyekből dekorációs örökzöld növényfalakat, 3D zuzmócsempéket, zuzmófalakat, cégek részére egyedi zuzmózott céglogókat, 3D növény faliképeket, és más dekorációs kiegészítőket készítünk. Ezeket belsőépítészeti elemként mind cégeknek, mind magánszemélyeknek ajánljuk, hiszen mi fontosnak tartjuk azt, hogy a betondzsungelben legyen valami, ami örökké él, ezzel nyugtatva a körülötte tevékenykedő embereket.

A Virágkoktél Design a belsőépítészeti tervezéstől a kivitelezésig megtervezi egyedi ötleteinket és elképzeléseinket. Ha új konyhabútort tervezel, akkor figyelmetekbe ajánljuk egyedi, tartósított zuzmóval tervezett bútorokat melyeket a cég megvalósít a tervezéstől a gyártásig.

De hogyan is képzeljük el ezeket a csodákat?

“Telepítünk növényfalakat, mohafalakat melyek tartósított növényekkel és mohával kerülnek kialakításra – folytatta Anikó – Tartósított növények igazi élő növények egy 100%-os természetes környezetkímélő eljárással kezelve/tartósítva/ mely által növények megtartják puhaságukat, frissességüket, természetességüket, és ennek a folyamatnak köszönhetően évekig nem száradnak el, megfelelő páratartalom mellett. Ráadásul, jó hatással bírnak mind az épület szigetelésére, mind a hangulatunk javítására. Növényfalainkat kizárólag  beltérben lehet elhelyezni. Manapság egyre több irodában és intézményben látunk több zöld növényzetet, mivel egyre inkább törekednek a cégek egy még zöldebb közeg kialakítására. Csak persze az élő növényekfolyamatos gondozást igényelnek. Cégünk kínálata a moha falakon kívül még beltéri tartósított díszfák, bonsai fák, thuja fák, pálmák és cserepes növények, melyeket egyáltalán nem kell öntözni és mégsem hervadnak el mivel növényeink évekre vannak tartósítva. Irodákba, intézményekbe, otthonokba, éttermekbe egyaránt ajánljuk tartósított növényeinket. Ezeken felül még forgalmazunk zuzmólabdákat, moha labdákat, hortenzia gömböket, buxus gömböket, thuja gömböket, kisméretű zuzmófákat, asztali mohadekorációkat.

És ne felejtsük el, hogy örök rózsával is kedveskedhetünk szeretteinknek!

“Széles virág választék közül lehet választani. Mindenki számára a megfelelő, személyre szabott örök rózsacsokrot és örökzöld dekorációt kínáljuk. Ezeket a virágkölteményeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének sokáig gyönyörködni a színes virágokban és szeretik a természet közelségét, hangulatát. Hacsak egy csokor rózsát szeretnél a nappalidba, akkor válaszd örök rózsáinkat, mivel nem kell vízbe tenned!”

Egy szó, mint száz, beltéri lakásokba, irodákba, irodaházakba, éttermekbe, kávézókba is megérkezett a JÖVŐ, ami forradalmasította az unalmas, semmitmondó téglafalakat! Mi biztosan beruházunk egyre…

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .