Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

WAX IN THE CITY: Diszkrét. Higiénikus. Professzionális.

_wax_in_the_city_studio

Mi az a WAX IN THE CITY? 

A WAX IN THE CITY 2005-ben nyitotta meg első, kizárólag gyantázásra specializálódott waxing stúdióját Berlinben. Az első stúdió megnyitásakor a WAX IN THE CITY fejére állította a helyi szépségipar rendjét azzal a kimondott céllal, hogy megszabadítja a világot a fölösleges testszőrzettől. Azóta több millió ember kívánsága teljesült, akik puha és sima bőrre vágytak. Az ügyfelek igényeit maximálisan figyelembe vevő finomérzékkel sikeresen kiszabadították a waxinget a hátsó szobákból, és „szalonképessé” tették. A WAX IN THE CITY mára a vezető nemzetközi waxing stúdióláncok közé tartozik 24 stúdiójával Európában.

22

Mi a WAX IN THE CITY sikerének titka?

Abban segít az embereknek, amihez a legjobban ért: szőrtelenít, mégpedig bármely testrészeken, ahol a szőrzetnek semmi keresnivalója. A WAX IN THE CITY férfiak és nők számára kínál professzionális, higiénikus és diszkrét szőrtelenítést kellemes lifestyle környezetben. Vagyis csak azt csinálja, amiben a legjobb – gyantáz, semmi mást! Mindezt előzetes időpont-egyeztetés nélkül.

wax kep

Így működik

A WAX IN THE CITY kizárólag kifogástalan minőségű méhviasz alapú meleggyantát alkalmaz. A gyanta speciális receptje tudományos kutatások eredménye alapján kerül összeállításra Svájcban, kizárólag a hálózat részére. Speciális tulajdonságainak köszönhetően alkalmas a test minden területének kezelésére, még érzékeny bőr esetén is. A tükörsima bőr a waxing eredményeként tartósan, több hétig megmarad, és ezáltal egyedülálló érzést biztosít. Már az első waxing után érezhető, hogy az újranövő szőrszálak puhábbak és gyengébbek, és minden egyes alkalom után egyre ritkábban nőnek.

wax kep2

Május 7-én A Nagy Szépség Napon 20% kedvezményt kapsz minden waxing szolgáltatásra, és 20% kedvezménnyel szerezheted be a bőrápolási termékeket!

termekek

WAX IN THE CITY
Budapest, V. kerület
Bajcsy-Zsilinszky út 78.

ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS NINCS!

TOVÁBBI INFÓ: +36 70 325 7037

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..