FLYERZ REVIEW

Weboldalak, ahonnan érdemes rendelned, ha tudatos vásárló vagy

Screen Shot 2020-04-02 at 16.33.27

Hazaiak összegyűjtve

A sparklemonde.com kezdeményezése, a SPARK LE HOME-nak köszönhetően egy helyen böngészhetjük át és rendelhetjük meg 11 tehetséges tervező munkáját. Így biztos, hogy nem maradnunk le a legújabb darabjaikról.

Zöldülő otthon

A környezettudatos mindennapokhoz az Zöldbolt.hu-ról könnyedén beszerezhetjük a kellékeket és tárolhatjuk ilyen kis csinos Peony design fonott kosárkákban.

Az asztalra is hazait

A digitalizált termelői piacon, az IttaSzezon! oldaláról könnyen feltölthetjük az éléskamránkat.

Nehéz napok megkönnyítve

Kettő az egyben megoldás, hiszen hazai terméket vásárolva, környezettudatosan oldhatjuk meg a menstruációs időszak alatti szemét problémájátthis is Redybugyival.

Közösségi vásár a virtuális térben

Az egyedi kézműves termékek készítőinek és célközönségüknek összehozása érdekében a Divat és Otthon PLACC online térben biztosít biztonságos “piaci mustrát” a legnagyobb online közösségi felületen.

Egyszer használatosak másképp

LastObjectnevű márka, olyan szuper termékeket kínál, amivel lecserélhetjük egyszer használatos eszközeinket. Ilyen a a fülpiszkáló is, amiből nem csak fülünk tisztításakor, de sminkelésnél is sokat elhasználhatunk. Még a csomagolásra is figyelnek, hogy környezetbarát legyen!

Étel mentés

A kifli.hu oldalán az online bevásárlást könnyen elintézhetjük és a közeli lejáratú termékeik megrendelésével nem csak az élelmiszerpazarlás ellen tehetünk, hanem még spórolhatunk is.

Forrás: https://www.joy.hu/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .