Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
WIM cikk index

Lehet olykor fel sem tűnt, de az elmúlt években nagyon sok élményedhez volt köze a WORLD IS MINE csapatának.

Ha jártas vagy az éjszakai életben, biztosan találkoztál már a WORLD IS MINE névvel. Azt viszont sokan nem tudják, hogy mennyi márka és rendezvény tartozik hozzájuk…

…de ne szaladjunk ennyire előre! A tavaly 5. születésnapját ünneplő csapat évek óta foglalkozik rendezvények szervezésével. Közel 1000 rendezvényen vannak már túl és több mint 30 városban hódítják meg fiatalok szívét. A kezdetben pár fős budapesti csapat mára már 50 főre bővült és országosan is közel 160 fős csapattal, ahogy ők mondják, családdal büszkélkedhetnek.

A tavaly indult VLOG sorozatukon keresztül követheted, mivel telnek a mindennapjaik.

Kalandos, az biztos!

https://www.youtube.com/channel/UCT6nuJVDXhV94rxj5c6wW7g

Kell is a nagy „család”, hiszen több, mint 8 márka tartozik a WORLD IS MINE csoportba.

A csapat első és máig egyik kedvenc területe, a Szalagavató Afterpartyk világa. Piacvezetőként hozzájuk fordulnak az országban a legtöbben a szalagavatójuk utáni este megszervezése kapcsán.

A WIM jóvoltából emellett rengeteg TOP külföldi fellépőre is tombolhattunk az első sorokból. Ilyen például Showtek, Nervo, Headhunterz, Timmy Trumpet, Basshunter, Carnage és még sok más világsztár.

… talán a legkiemelkedőbb mind közül Timmy Trumpet. Szerintünk senkinek nem kell bemutatni a trombitást, aki napjainkban már-már otthonaként tekint hazánkra, de nem mindig volt ez így. A WORLD IS MINE-nak köszönhetően landolt először európai földön Timmy, 2015 tavaszán. Rá is kanyarodunk a következő márkára, a Firebird fesztiválra, ami bár csak egyszer került megrendezésre – annál nagyobb nyomot hagyott.

Kérdeztük a szervezőket, mivel lehetne igazán átadni a Timmy-s esték hangulatát, és ők csak egy beszélgetést idéztek a 2015-ös buliból…

Timmy: “Igyekeztem, úgy érzem jól sikerült, az egész őrületes volt.”
WIM: “Hát haver, igencsak gondolkoznunk kell, ki tudott eddig ilyen szettet összehozni. Nem igazán találunk szavakat, izzott a levegő, EZ IGEN!”
Timmy: “Köszi, jól esik. Talán egy jobbat tudnék mondani…Will. Will Sparks.”

…ennek a beszélgetésnek már lassan 4 éve. Timmy azóta már hét alkalommal volt náluk, és az ország második legnagyobb csarnokát, a Debreceni Főnix Arénát is sikerült SOLD OUT-ra tenniük vele a srácoknak… Kétszer is.

2019- re Timmy-t a világ TOP 40 lemezlovasa között tartják számon, de nem felejtette el, honnan jött. Azóta a WIM nagyszínpadát érzi leginkább otthonának Európában.

Talán a legszínesebb márka a Holi Peace Fesztivál, melyet a szabadság, öröm és felszabadultság jelzőkkel illethetnénk. Évek óta a RIO XXL ad otthont a rendezvénynek, ami a Loop Events kooperációjában kerül megrendezésre, és az alapját egy hindu ünnep adta. Délutáni kezdés, gigantikus porágyúk, óránkénti pordobás, igazi teltházas fesztivál-feeling. Járt már náluk többek közt a BSW, AK26, Pápai Joci, Rico & Miss Mood, Groovehouse, Cloud9+, Hősök és szinte az összes hazai DJ…. Alig várjuk az idei felhozatalt, 2019. június 7-én!

Evezzünk kicsit keményebb vizekre! Ismerősen cseng az „I can’t stop” Flux Pavilion-tól? Vagy a “Unicorn Zombie Apocalypse” Borgore-tól?

A kicsit erőteljesebb hangzású elektronikus zene kedvelőinek a 2018-ban a WORLD IS MINE gondozásában is létrejövő BUDAFCKNBASS (BFB) rendezvénysorozat is ismerős lehet. A Borgore, Slushii, Flux Pavilion és a Mobb Deeb bulikat szervezték a WIM-es srácok a BFB színeiben.

„Dunakanyarban a keszegemet hajtom…”

Mi a helyzet vidéken? A következő helyszín a Dunakanyar, pontosabban Vác. A váci Summer Moon Fesztivál szervezésében is kiemelkedő szerepet játszik a WIM.

2018-ban új dolgokba is belevágtak: BLACK EDITION a Hardstyle zene fanatikusainak, az ULTRA COLOR pedig az UV festékes bulik porondján tör előre.

Nem hiába, tavaly a Ballantine’s Music Awards-on a WORLD IS MINE elnyerte a közönség szívét és sikerült bezsebelnie az első helyet a közönségszavazatok alapján.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..