Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

WORLD IS MINE – ÚJ UTAKON!

headhunterz-1200x520

Minden zenei stílusnak megvan a szépsége, mindre tudunk hatalmasakat bulizni – vallják az idén 5 éves WORLD IS MINE csapatának a főszervezői. A sokszínű zeneiséget hirdető rendezvényszervező márka július 21-én ismét új utakra kalauzol minket.

…gondolkodtál már, mikor volt legutoljára, hogy valamit először csináltál?

Minden stílusnak megvannak a legjobbjai. Nem mindennapi élmény, amikor egy adott stílus legjobbját van módunk személyesen is akcióban látni. Július 21-én erre lehetőségünk lesz, amikor HEADHUNTERZ elemi erővel érkezik RIO XXL nagyszínpadára. Ennek a kapcsán meséltek nekünk a WIM csapat vezetői.

„Fiatalkorunk óta szeretünk mindenféle zenét. Jól jellemzi a tizenéves időszakunkat, hogy míg egyik nap Peat Jr & Fernando előtt ugráltunk a Nyugati legendás helyén, a következő nap a Tankcsapda fellépésén pogóztunk. Következő héten végig Eminem ment az MP3 lejátszókon, hogy aztán hétvégén Bárány Ati „dance I said” felkiáltására folytassuk – kezdi az élménybeszámolót a középiskolás barátként felnövő Máté és Berti.

Órákat tudnánk mesélni arról, hogy milyen motivációk hajtanak minket a WIM-es úton. Pár szóban talán az, hogy a célunk sokszínű élményt nyújtani azoknak a fiataloknak, akik szeretnének kiszakadni a problémáikból és szeretnék megélni a fiatalkorukat. Eszméletlen érzés számunkra több hónapos munka után felállni a színpadra (kb. 5 percre, a többi időt rohangálással töltjük 😀 ) és végignézni az első sorok felszabadult arcait!

2016 decemberében már volt módunk dolgozni Headhunterz-zel. Nem tudtuk, hogyan fogják fogadni az emberek – bármennyire is könnyű feladatnak tűnik, de itthon hatalmas munka egy új stílus új arcát tömegek számára vonzóvá tenni. Akkor végül egy elővételben teltházas klubshow jött létre, ahol már Heady szettjének 5. percében tudtuk, hogy ezt az egészet egy nagyszínpadra kell vinnünk…

Az az energia, az a zeneszeretet, ami árad a holland srácból – nem beszélve azokról a zenékről, amik miatt a világ 33. legjobbjaként tartják számon a DJ MAG listáján… Több, mint 500 leszervezett buli után is csak tátott szájjal állunk Heady előtt!

Ne kerteljünk – nehéz feladat az új dolgokat megszerettetni a vendégekkel. Ha csak magamra gondolok, én is sokszor inkább a jól megszokott tutira megyek, nem tudok senkit emiatt elítélni…- mondja Máté.  Igyekeztünk ezért is egy olyan színes csomagot létrehozni, amiben a különböző arcok megtalálják a kedvenceket – DE ott van a lehetőség felfedezni az új dolgokat. Azokról a találkozásokról beszélünk, amikor valakire lecsap egy addig ismeretlen érzés, egy ismeretlen dallam, és teljesen magával ragadja…

A belépőárakat is tudatosan alacsonyan tartottuk, hogy minél többeknek legyen lehetősége július végén szórakozni. Fontosnak tartjuk ezt a nagyfesztiválok mellett is, aminek a belépőit-bérleteit nem mindenki engedheti meg magának, viszont ők is ugyanúgy vágynak egy nagyszínpad hangulatára – folytatja Berti.

A RIO XXL színpadán Heady és a kedvenc magyar fellépőink mellett a szintén újító SIKDOPE is beáll a pultba, aki szerintünk a buli másik nagy pozitív meglepetése lesz. Nara, Jumodaddy, Ajkay a „basszus” orientált  zenék képviseletében, Jauri, Yamina pedig a fesztiválhimnuszok és feltartott kezek szószólóiként érkeznek a nagyszínpadra.

A másik színpadon, a RIO benti táncterén is igyekeztünk hozzátenni egy bivalyerős lineupot a klubélmény kimaxolása érdekében! Purebeat Lacika, Chris Lawyer, Strong R. Roli, Bricklake, Willcox, Daniel Nike, Christopher és Regán Lili – valószínűleg  sokaknak már ez a névsor is elég lesz!

 

Nagyon készülünk, és bíztatunk mindenkit – NYISSON AZ ÚJ, JÓ DOLGOK FELÉ! Nem fog csalódni, ezt megígérhetjük…” – zárják a srácok.

Tehát, az összegzés:

Időpont: 07.21, szombat
Helyszín: RIO XXL – Hengermalom út vége

RIO XXL MAINSTAGE:
HEADHUNTERZ (NL) – SIKDOPE (PL) – NARA – JUMODADDY – JAURI – YAMINA – AJKAY – SIDERUNNERS

➤ HEADHUNTERZ – Dragonborn I https://youtu.be/VaiHTvifGt0
➤ HEADHUNTERZ – Takin it back I https://youtu.be/t-601tSRnfE
➤ RETURN OF HEADHUNTERZ I https://youtu.be/bZkK1DgipzQ

➤ BORGORE & SIKDOPE – Unicorn Zombie Apocalypse | https://youtu.be/UyI4v5sxT54
➤ SIKDOPE – Snakes | https://youtu.be/nuGuqYNC4HU

RIO CLUBSTAGE:
PUREBEAT – CHRIS LAWYER – STRONG R. – BRICKLAKE – WILLCOX – DANIEL NIKE – CHRISTOPHER – REGAN

Ott találkozunk!

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..