GASZTRO

Wow, micsoda fényűzés! Mutatjuk az Oscar Gála menüjét!

Oscar

A 88. Oscar gála számunkra a Saul fia miatt izgalmas igazán, de vasárnapig még érdemes bepillantani a kulisszák mögé, mert a díjkiosztó utáni vacsorán az akkorra már jócskán éhes sztárok mindenféle csodálatosan kinéző, és feltételezhetően ínycsiklandó finomsággal csillapíthatják gyomruk korgását. Az Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck és csapata igazán kitesznek magukért, mert közel 16 ezer tányérni ételt fognak felszolgálni.

Lazac szobrok

Lesznek füstölt lazaccal borított Oscar szobrocskák, csirkés pite, kaviár burgonyával, doveri nyelvhal karamellizált citrommal és még azok is magukhoz vehetnek egy igazi arany szobrot, akik nem nyertek, ugyanis Puck aranyporral lefújt csoki szobrokkal díszíti majd fel a desszert részleget. Nézzétek meg a videót:

Puck elárulta, hogy lesznek újdonságok is, mint például alaszkai királyrák gyömbérrel és fekete babbal szervírozva, és a Mentőexpedíció című film egy egész zöldséges kertet inspirált – mondta a séf.

Wolfgang-Puck-Oscar-Menu

Oscar pult

Puck

Forrás: https://greatideas.people.com

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .